Кім Кардаш'ян одним постом в соцмережі заробляє більше, ніж президент США

Кім Кардаш'ян
Стало відомо, скільки Кім Кардаш'ян отримує за один рекламний пост на своїй особистій сторінці в популярному фотододатку Instagram.

Згідно з даними американського медичного порталу STAT, який отримав доступ до рекламного контракту світської левиці з компанією Duchesnay USA, за один пост в соцмережах вона отримує в середньому 500 тисяч доларів. Видання наводить в порівняння зарплату президента Америки, якому належить отримувати 400 тисяч доларів, називаючи Кардаш'ян королевою монетизації.


Так, згідно з контрактом, в 2015 році зірка американського реаліті-шоу отримала 500 доларів за посаду з рекламою Diclegis - лікарського засобу від нудоти під час вагітності. Пізніше вона зіткнулася з хвилею критики на свою адресу, адже безпека таблеток від токсикозу була поставлена ​​під сумнів. Її критикували за те, що вона рекламує препарат, який може викликати серйозні наслідки, включаючи негативний вплив на розвиток плоду під час вагітності.

Пізніше Кардаш'ян опублікувала додатковий пост, в якому спростувала негативні наслідки прийому препарату, і продовжила співпрацю з медичним брендом незважаючи на критику.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сестра Кардаш'ян, Кайлі Дженнер прикрасила обкладинку бізнес-видання Forbes, який включив її в рейтинг найбагатших жінок США.
За даними авторитетного видання, Дженнер «дихає в спину» Марку Цукербергу - засновнику Facebook, який може поступитися зірці першим рядком рейтингу найбагатших молодих мільярдерів.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер.
Зокрема, Дженнер за фактом вже обігнала Цукерберга, якщо враховувати її вік та суму зароблених грошей. Так, власник Facebook заробив свій перший мільярд в 23 роки. У свою чергу, 20-річна Дженнер вже зараз заробила 900 млн доларів. При цьому, зазначає видання, солідний капітал модель заробила лише за три роки.